Petak, kraj radne sedmice, donece nekome ljubav ispocetka, a Vodoliji neocekivanu romansu…

Petak, kraj radne sedmice, donece nekome ljubav ispocetka, a Vodoliji neocekivanu romansu…

19. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec  se osecate prevareno, a zasto tek cete da vidite. Jedan vas prijatelj ce uplesti  prste u vasu vezu, a vi cete biti sokirani.Vreme je da se vrlo neprijatno iznenadite, i konacno shvatite ono o cemu su vam pricali.

 

SKORPIJA

Vreme je da pocnete novu romansu jer se ne mozete da otrgnete. Vase srce vas vuce napred i vreme je da pokazete  ko ste. Za ljubav cete uciniti sve, ali cete osetiti da morate  da znate ko je zasluzan  da mu pruzite i uzvratite  svu ljubav sveta.

 

STRELAC

Ovaj dan ce biti jedan u nizu od onih kada cete pokusavati da sarmirate sve redom. Vreme je da idete  napred i da se okrenete u smeru svojih osecanja.Uvek idete tamo gde vas vuce srce, pa ce vam i danas laskanje da bude jaca strana.

 

JARAC

Necete protiv sebe, a ne mozete ni da cutite o svojoj ljubavi.Vreme je da se ne borite protiv sebe i protiv osecanja koja vas guse.Pidjite onoj koja vam slama srce i vreme je da da pocnete ljubav ispocetka, i postanete srecni zodijak ovog dana.

 

VODOLIJA

Vase srce ce da bude u smeru  osecanja koja ce vas ophrvati pri jednom susretu. Mada ste oprezni i ne padate na prvo vidjenje,  bicete sokirani osecanjima. U momentu cete se zaljubiti u jednu osobu i bicete spremni za romansu.

 

RIBE

Vase odusevljenje je sto je kraj radne nedelje i sto sledi odmor. Kako cete iskoristiti zasuzeni odmor, zavisice od vas.  Prijatelji vam vec spemaju idealan provod, a vasa dusa  ce da misli o provodu sa jednom vodolijom.

Stranice: 1 2