Izaberi svog SRETNOG PUZA i saznaj da li ces USPJETI  da se izboris za nesto TEBI JAKO VAZNO!-Da li ce SRECA biti SPORA ili ce brzo doci do tebe!

Izaberi svog SRETNOG PUZA i saznaj da li ces USPJETI da se izboris za nesto TEBI JAKO VAZNO!-Da li ce SRECA biti SPORA ili ce brzo doci do tebe!

20. listopada 2022. 0 By Maja

SRETNI PUZ BROJ 2

Mnoga desavanja su iza tebe  koja ti nisu donijela srecu, ali ti nikada nisi prestao da se nadas da ce ti krenuti na bolje. U tvom zivortu nije uvijek sve onako kako zelis, ali za sve sto ti je bitno ti se iskreno boris. Osoba si koja se nikada ne predaje, pa cak ni kada je najteze.

Zivotni izazovi tebe prate, ali tvoju upornost ne mogu da slome.

Pred tobom su desavanja koja ce probleme koji te prate rijesiti. Pravda ce biti spora ali dostizna. Nikada neces prestati da se boris, jer to prosto nije u tvojoj naravi. Ti ces imati srece mada ces na tu srecu morati jos da pocekas. Ali ono sto je najbitnije je da ces ti sto zelis i postici.

 

SRETNI PUZ BROJ 2

Trenutno te prate i novcani i privatni problemi koji ti jako tesko padaju. Ali ti pokusavas koliko je u  tvojoj moci da ostvaris sto si naumio. Mnogo zelja nemas, ali jednu imas za koju se boris vec dugo vremena. Do sada nisi uspio da nesto tebi tako jako bitno postane stvarnost.

Pred tobom su desavanja za koja ce ti biti potrebno jos mnogo snage i strpljenja jer tvoja zelja se nece u blizoj buducnosti ostvariti.

Ali ona ce se ostvariti u nekom daljnem zivotnom periodu. Mozda si se nadao da ces svoje probleme i zelje uspjeti rijesiti tako lako, ali nazalost to se nece desiti. Proci ce jos dugo vremena do tvoje zelje i ciljevi postanu stvarnost.

Stranice: 1 2