Pocetak nove radne sedmice, PONEDELJAK nekome uvertira u srecnije dane i novu ljubav!

Pocetak nove radne sedmice, PONEDELJAK nekome uvertira u srecnije dane i novu ljubav!

23. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme za nove zadatke, ali ne samo za njih.Moracete da se pozabavite  sa novim stvarima sa kojim se do sada niste susretali.Vreme je da  budete odlucni  i da se okrenete  inovacijama.

 

BIK

Od vas se ceka da pokazete malo razumevanja za sve ono sto se moze. Nece  vam bitri lako jer ste i sami zvrdogalvi i ponositi. Ipak pokazite da cete gledasti blaze na ono sto se zbiva i  doprineti da ne bude gore.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete razumni  i mislite na one sa kojima niste trenutno.Jednom raku je jako tesko danas bez vas, ali se niste setili da on postoji. Zato pokazite da cete  ga obradovati jednom lepom porukom danas.

 

RAK

Osecate da ste se  opili i tugom i besom istovremeno, ali i ogromno razocarenje vam grize dusu. Kao da se ponasate  tako neosetljivo, jednostavno ste tako tuzni, da ste postali na sve oko sebe ravnodusni.

 

LAV

Nije vam bas lako i treba vam ovog dana  rame za plakanje. Kako ako se ponasate kao lav, jaki i stameni i kontrolisete svoja osecanja? Ako ste u poziciji, dajte  osecanja na sunce i ucinite sve da vasa tuga prodje.

 

DEVICA

Osecate se zaboravljeno, napusteno i razocarano od svih. Kao da su vas svi napustili i izdali, tako ce da vam danas protekne dan. Mozda je vreme da okrecete novi list i da se zna sta cete dalje i kuda krecete  danas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2