Do kraja sedmice tesko Bikovima, dok ce Devici da sine istina, a Ribe stigne zivotni teret…

Do kraja sedmice tesko Bikovima, dok ce Devici da sine istina, a Ribe stigne zivotni teret…

24. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se stabilizuju neki racuni i da se srede sve nedoumice.Od  se ceka da pokazete  da ste neko ko ce da se sredi, ali ne samo u prici. Vasa ljubav  je da se pokazete  odlucni.Bice vam tesko ali za sve ima resenje.

 

BIK

Vasa  emocija vas je uzela pod svoje i neko ce vas zeleti pored sebe. Osecate da se polako zaljubljujete ali cete biti u teskoj situaciji.Od vas se ceka da ste kako  tako  razumni i da shvatite da morate odustati.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav  ce da bude  u drugome planu jer vas cekaju obaveze.  Vreme je da im se predate i da budete  odgovorni.Vasa ce sreca da bude  komletna tek kada sve bude islo ravnomerno.

 

RAK

Vasa  ljubav ce da ide u paru sa vasim poslovima i da se okrene  napred. Ovaj period ce biti jako  lep i vreme je  da ga iskoristite. Radite i suvise i sve vam je  preko glave ali ce vas vas  partner razumeti.

 

LAV

Digli ste ruke konacno i krecete dalje od jedne osobe.Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete dalje jer ste se zakleli. Vec ste se  zakleli da cete se radovati  i bez bivse, pa pocnite da dokazujete recima i delima.

 

DEVICA

Konacno ce da vam sine istina da ste sve  vreme bili u sluzbi drugima.Od vas se ceka da  budete  pouzdani drugima, ali i sebi. Vreme je da pokazete da ste  shvatili sta ste bili partneru, a sta on vama. Istina ce zaboleti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2