Nekome lepe vesti, nekome razocarenje, a koga zvezde caste srecom?

Nekome lepe vesti, nekome razocarenje, a koga zvezde caste srecom?

24. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pokazete sta hocete i sta vam je ciniti. Zato se sredite i izjasnite kako bi vas partner znao sta vam je ciniti.Vreme je da budete  uvereni u ono sto osecate, ali i da pokazete to sto osecate.

 

BIK

Moracete da povedete  racuna o svome zdravlju i sada ce vam to biti prioritet.Od vas se ceka da budete  uzorni  i da pokazete da ste  na ivici da predjete granicu. Vreme je da se povedete  ozbiljnim situacijama.

 

BLIZANCI

Vam nikako sreca da bude potpuna  i da se srede vase misli. Ne osecate se ispunjeno kao zaljubljena osoba koja treperi od srece. Vreme je da budete uvereni  u osecanja ili da ih  razuverite do kraja.

 

RAK

Okrece se  kolo srece i kolo lepsih ocekivanja.Od vas se ceka da budete odgovorni i da svoje lepe stvari, okrenete sebi na korist.Zato mozete racunati da vas ceka sreca i da ste od onih koji se bore za srecu.

 

LAV

Vasa sreca ce da bude u vasoj ljubavi koja vas je pocela  da budi.Vasa ljubav ce trajati  i bice ono sto cete oboje morati da negujete. Zato se trudite  da budete  i vi i partner cuvari svoje ljubavi i srece.

 

DEVICA

Vreme je da se okrenete napred i da ne gledate sta je bilo. Ne slusajte  glasine, price i ne merite svaku rec.Tako ce vam biti mnogo lakse, ali  vreme je da budete neko ko ce morati da misli o sebi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2