Za tri dana je kraj meseca, pa ce doneti nove zavrzlame i ljubavne jade…

Za tri dana je kraj meseca, pa ce doneti nove zavrzlame i ljubavne jade…

28. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa je sreca sto ste se  odrekli jedne  osobe na koju ste mogli da racunate. Sve ce vas voditi napred, ali i osecaj da ste pogresili negde.Moracete ova tri dana da  odgonetnete gde ste to pogresili. I zasto ste se odrekli njenog prijateljstva, ako je bilo iskreno?

 

SKORPIJA

Vasi ljubavni jadi ce vam doneti   nove price i nove zavrzalme. Od  vas se ceka da budete   odresiti i znate sta hocete. Vasa ljubav je  na prvom mestu, ali vas  ceka cilj da ostvarite.A on je jedna neodoljiva osoba.

 

STRELAC

Vasa sreca je da ste se  poceli menjati, jer ste suvise bili opusteni. Morate znati sta vas ceka i sta je ono  sto bi bio vas cilj. Vreme je da budete  odredjeni  i da se se zna sta cete se truditi da uspete.  Nema vise sarmiranja, pokazite emocije na delu!

 

JARAC

Ako ste zainteresovani  da pokazete osecanja, pokazite! Od vas  se tome nada jedan  lav koji bi vas  voleo. Od vas se ceka  da otvorite srce i da budete otvoreni i smeli. Vreme je da se srede i vase misli i vase srce. I da krenu reci iz vasih usta.

 

VODOLIJA

Niste voljni da delujete kako biste mogli, pa vam je sada krivo. Zato cete se  morati  pokazati kao  neko ko ce znati kako dalje. Hteli ste i cinili po svome pa sada ne mozete.Prepustite drugima da oni odlucuju kako moraju, ne mesajte se.

 

RIBE

Ova tri dana vas ceka ljubav vaseg zivota, i postacete je svesni. Vasa ljubav ce da bude na  prvi pogled, ali  cete i sami  da je prepoznate. Susret koji ce se desiti bice tako lep i neocekivan.  Ova tri dana vam donose sve najbolje sto  ste zeleli.

Stranice: 1 2