LJUBAVNI HOROSKOP  za 30.oktobar:Sledi nedelja,i ovom znaku ce biti prosto predivna!

LJUBAVNI HOROSKOP za 30.oktobar:Sledi nedelja,i ovom znaku ce biti prosto predivna!

29. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vaga ce danas napravito veliku   ljubavnu  gresku. Moguce je cak da cete na najgoi moguci  nacin povrediti osobu  do koje vam je stalo.

Necete moci da  izbegnete svoje zlodelo,ali se mozete,ako iskreno se pokajate,oduziti svom partneru na neke druge nacine. Na primer,dokazite mu da vam je stalo – i da nikada necete ponoviti gresku od pre.

 

SKORPIJA

U vama je velika nada da cete danas sresti osobu koja vam se vec duzi vremenski period svidja. Razocarani ste u sve jer vam se putevi ovih dana stalno mimoilaze,tako da se nikako ne desava da tu osobu sretnete,makar na dva minuta,da osetite ponovo onu strast i ljubavnu zelju kao ranije.

 

STRELAC

Strelcevi su  vec godinama zaljubljeni,ali su pri tome sami. Retko se desava da upoznate Strelca  koji je srecan u ljubavi. Do kraja   meseca postoje izvesne sanse da se pripadnici ovog znaka zaljube,ali moramo pomenuti da kraj  marta nece biti srecan za pripadnike ovog znaka koji su u emotivnoj vezi.

Evo,danas recimo postoji velika sansa da dodje do raskida.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi nekome dugujete izvinjenje,i nemojte biti tako sebicni i ponasati se kao da se nista nije desilo.

Vas partner je sa vase stran povredjen i izigran,i to je ono sto mu  slama srce ali se vi pravite da je sve u redu. Stanite i razmislite kako bi bilo vama da neko vama radi ono sto vi radite njemu.

Naucite lekciju,pre nego sto vam se sve duplo vrati.

VODOLIJA

Vas danas ocekuje romanticno vece u dvoje. Trenutna astralna energija je veoma povoljna pa bi se moglo desiti da ovaj romanticni sastanak potraje celu noc,ako nas razumete.

Dakle,ako ste spremni da sa partnerom idete korak dalje i delite spavacu sobu,danasnji datum je idealna prilika za to.

 

 

RIBE

Partner ce vas razocarati i od toga necete moci da pobegnete.  Umesto toga se zapitajte da li ste vi uradili nesto sto ga je nateralo na to.

Mi vam necemo reci da li treba da mu oprostite i date drugu sansu,ali svakako  trebate razmisliti dali vi i gde gresite. Jer u ovom slucaju on nije jedini krivac.

Stranice: 1 2