UTORAK, novi dan, novi mesec, a kome pocetak NOVE LJUBAVI?

UTORAK, novi dan, novi mesec, a kome pocetak NOVE LJUBAVI?

31. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da ovaj dan budete opusteni i sigurni. Nemojte se radovati  posebno ali  budite prisebni. Od vas se ocekuje da  morate biti  razumni  i znati sta hocete.Zato pokazite sta cete   i sta zelite, nesto ce  i biti po vasem.

 

BIK

Vasa ljubav bi morala da zablista i da budete  odlucniji u zeljama. Pokazite sta biste voleli i sta je ono sto zelite. Vasa je ljubav da resite sve sto je do vas , i da se okrenete jednoj osobi. Ovaj dan bi mogao da bude jedan novi pocetak za vas.

 

BLIZANCI

Vase emocije su nesto sto vesto skrivate i zelite da se  jos ne saznaju. Ne zato sto niste sigurni, vec zato sto se plasite. Mozda se plasite da ce vase emocije ostati neuzvracene, pa trazite nacin kako se pribliziti onom koga volite.

 

RAK

Kao da ste potpuno sigurni u osecanja  koja su vam u dusi.Ipak cete morati da pokazete da ste neko ko voli   i bez dokaza. Vasa su ocecanja dokaz da volite jednu devicu , makar i sumnjala u vasu ljubav.

 

LAV

Umorni ste od dokazivanja jednoj osobio koja to ne ceni. Zato cete danas da okrenete novi list i krenete dalje.Bice ovo vas novi dan i novi pocetak.U jednom sustretu cete shvatiti i pocetak jedne nove ljubavi. Srecni  ste zodijak ovog  dana.

 

DEVICA

Od vase srece se ceka da  je pokazete pred svima.Podelite je bas kao sto ste i tugu delili.Od  vase ljubavi prema jednom blizancu sledi i vas odgovor na osecanja. Konacno ste srecni oboje,  jer danas otvarate svoja srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2