UTORAK, novi dan, novi mesec, a kome pocetak NOVE LJUBAVI?

UTORAK, novi dan, novi mesec, a kome pocetak NOVE LJUBAVI?

31. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Morate dalje  da se trudite bas kao da ste  od onih koji su najhrabriji. Budite slobodni i odlucni  u jednom naumu koji vas  vodi. Nema kolebanja i prostora za odlaganje, pa se pokazite da ste zagazili i da cete isplivati kako znate i umete.

 

SKORPIJA

Vasa sreca ce biti na prvome mestu, ali i sreca jedne  ribe.Kao da ste se zaljubili u nju,  a volite je vec odavno pre. I vi cete se izraziti kroz neocekivani izliv emocija koje ce i vas iznenaditi. Nista manje nego vasa voljena osoba.

 

STRELAC

Dajete sve za jednog jarca i vreme je da krenete ka  njemu. Zaljubljeno, zarom zelja koje vas nose. Vreme je da dans pokazete i da ga volite, a i koliko. Dok vam ga neko nije ukrao ispred nosa  i pokazao  da srecu grabi ko pre stigne!

 

JARAC

Imate dva udvaraca i oba jaka i uporna. Koliko vas to zabavlja i koliko iritira, tek cete danas da otkrijete. Vreme je da budete brzi i adekvatniji u svakom koraku. Pokazite da vise volite strelca i da ce on bii vas izbor, a ne onaj drugi.

 

VODOLIJA

Vreme je da se razrade svi vasi naumi i planovi, ali do detalja.Neko vas zanima i vio cete uciniti sve da mu i pridjete.Vreme je za nove odluke i nove korake, bas kao i za nova razmisljanja.  Neka se okrene  na vasu korist, i ovaj dan bude poseban za vas.

 

RIBE

Odavno volite jedni skorpiju i  vreme je da saznaju svi. Do danas ste vesto krili, a od danas ce svi da znaju. I vi, kao i ona bicete iznnenadjeni izlivom svojih emocija koje ce doci nesvesno u momentu. Bas kao da je slucajan susret u pitanju, od kojeg pocinje bas sve.

Stranice: 1 2