U narednoj sedmici dolazi do RAZOCARENJA za neke znake, ali jednog ce SRECA posebno PRATITI!

U narednoj sedmici dolazi do RAZOCARENJA za neke znake, ali jednog ce SRECA posebno PRATITI!

5. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Ljubavna sreca ce vam u narednoj sedmici biti posebno naklonjena. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti jer pred vama su samo najljepsi trenuci sa voljenom osobom. Slobodni ovnovi nece imati mnogo srece u ljubavi.

 

BIK

Ljubav vam nije mnogo naklonjena u narednoj sedmici jer sa voljenom osobom dolazi do velikih nesuglasica. Nece vam biti lako jer za svoju srecu ste se i previse trudili. Bicete mnogo razocarani, posebno sa jednim saznanjem koje ce vam slomiti srce.

 

BLIZANCI

U toku naredne sedmice vi cete upoznati jednu osobu koaj ce vas oduseviti na prvi pogled. Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom jer vi cete napokon da upoznate ljubav svog zivota. Bilo je i vrijeme da vas ljubavna sreca pogleda.

 

RAK

Naredna sedmica donosi ljubavnu srecu kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Vas partner cini sve samo kako bi vi bili sretni sto ce vam mnogo laskati. Pred vama su predivni dani u kojima za probleme necete znati. Slobodni rakovi nece imati mnogo srece u ljubavi.

LAV

Naredna sedmica donosi jedno veliko razocarenje, jer osoba do koje vam je mnogo stalo priznaje da je zaljubljena u nekoga drugog. Istina je da vam nece biti lako jer vi ste imali velike nade da ce to biti nova ljubavna sreca.

 

DJEVICA

Ljubavna sreca je u narednoj sedmici na vasoj strani i vi cete sa voljenom osobom samo uzivati. Pred vama su samo sretni dani  i niko nece biti toliko sretan kao sto cete to biti vi. Velika sreca je pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici..

Stranice: 1 2