Ljubavni horoskop za srijedu: Vodolijama nesporazum, Lavu i Skorpiji sitne carke, Ribama cveta ljubav…

Ljubavni horoskop za srijedu: Vodolijama nesporazum, Lavu i Skorpiji sitne carke, Ribama cveta ljubav…

8. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca je da  mozete da se pohvalite, ali  niste takva osoba. Mozete da se pohvalite  svojom srecom koju vidite u partneru.Vasa ljubav ce se radovati i ovog dana, ali morate da pokazete pred svima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da se sredite i znate sta vam je ciniti. Od vas se ceka da prestanete sa sitnim  carkama koje imate sa jednim lavom. Vreme je da se srede  vase okolnosti  i da jednom prekinete ili carke ili vezu.

 

STRELAC

Vreme je da pokazete malo razuma i shvatite partnera. Od vas se ocekuje da postanete verni i da svoje srce  ucinite pravednijim. Budite otvoreni, ma sta osecali, ili iskrenu ljubav ili cak da ne volite dovoljno.

 

JARAC

Vreme je da budete uporni i da se okrenete u zeljenom planu. Od vas zavisi i sta cete i kuda, i vreme je da se okrenete  tamo gde zelite. Nemojte da vas neko voli i zavoli jos vise, a da ga vi izneverite. Ovaj dan je pravo vreme da se izjasni vase srce.

 

VODOLIJA

Ne znate sta se zbiva  i sta vam je ciniti, i vreme je da se srede vase price.  Danas ce ispasti veliki nesporazum, a zamislite i sa kime! Zasto ste postali ljubomorni na osobu koja vam nje kriva i nije nista ucinila?

 

RIBE

Ako do sada nije, danas ce da procveta vasa ljubav. Jedna vaga odavno zeli vase srustvo i danas cete joj ukazati paznju. Od vas se ceka da delujete na brzinu i tako pokazete sta osecate. Bice ovo vas dan  koji ce vas radovati.

Stranice: 1 2