Srijeda, dan pred vama donosi emotivne PROMENE, OBRTE i PREKRETNICE-kome na bolje?

Srijeda, dan pred vama donosi emotivne PROMENE, OBRTE i PREKRETNICE-kome na bolje?

8. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda je vreme da ovaj dan bude poseban za vas.Vase srce kuca zarom osecanja koja su vam u srcu. Od vas se ceka da pokazete svu ljubav  koju osecate prema partneru, i da vam uzvrati. Vreme je da ovaj dan bude  prelep.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa ljubav je ono sto ce vas terati da pokazete svoje srce u prvom planu.Od vas se ceka  da budete obazrivi i da se radujete. Vasa sreca je  u daljem toku, ali ce partner doneti jednu vaznu zivotnu odluku. Nacete se danas na prekretnici.

 

STRELAC

Iritira vas jedan  jarac, a vi biste da vas zavoli, a i vi njega. Zasto vas nervira sve vezano za njega, i zasto stvara nemir u vama? Pa vi i niste svesni da ga volite i da vas  zato iritira, jer ste zaljubljeni u njega.  Shvaticete da ga volite i plasite se  da vas ne ismeje.

 

JARAC

Danas je dan da shvatite ko vas voli i koliko, a da ste mislili suprotno. Od vas se ceka da priznate nekome da vas zanima jer vam se svidja. Vasa ce ljubav da  ispliva na povrsinu, i u jednom momentu cete poci ka onom ko vam je zarobio srce.

 

VODOLIJA

Nesto  biste drugacije ali vas to i plasi i boli, jer ne smete da predlozite partneru. On se drzi onih ustaljenh koraka koji su vas doveli u monotono stanje.Ako se vi ne suprostavite danas i ucinite nesto, mozete se pozdraviti sa srecom.

 

RIBE

Nemojte da mislite sta ce biti sutra, vreme je da mislite na ono danas.  Mozda je ovaj dan bas osvanuo zbog vas, i zato da bi vas ucinio srecnim. Mada sumnjate u nesto povoljno, smese vam se prelepa desavanja ovoga dana. Usput cete postati srecnik zodijak!

Stranice: 1 2