VIKEND nekim znacima donosi SRECU, dok ce se neki morati SUOCITI sa PROBLEMIMA!

VIKEND nekim znacima donosi SRECU, dok ce se neki morati SUOCITI sa PROBLEMIMA!

10. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Necete imati povoda za brigu jer pred vama su dani u kojima cete samo sretni biti. Sve vam ide po planu posebno na poslovnom polju vi cete imati mnogo srece. Vrijeme je da vam krene na bolje jer ovaj vikend vam samo dobro donosi.

 

BIK

U danima vikenda    dolazi do velikih promjena na polju ljubavi koje vam se nece dopasti. Pred vama su nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vas mnogo povrijediti. Vise srece vas prati na poslovnom polju jer dolazi do jednog novcanog dobitka.

 

BLIZANCI

Sreca vam je posebno naklonjena jer pred vama je vikend u kojem  cete vi iskreno uzivati. Na poslovnom polju vi cete uspjeti da ostvarite sto ste zeljeli dok cete na polju ljubavi samo uzivati sa voljenom osobom.

 

RAK

Na polju ljubavi dolazi do promjena koje vam se nece dopasti. Nesuglasice koje ce vas pratiti mnogo ce utjecati na vas zivot, ali sreca na poslovnom polju ce vam dati motivaciju da ne gubite nadu, jer stizu vam predivne vijesti. Pred vama je naporan vikend u kojiem cete morati da skupite mnogo snage.

 

LAV

Pred vama su dani u kojima cete ostvariti mnogo vise nego sto ste to imali u planu. Sreca vam je posebno na ljubavnom polju i vise nego naklonjena. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama .

 

DJEVICA

U danima koji su pred vama vi cete imati srecu da sa voljenom osobom ostvarite jedan veliki san. Vec duze vrijeme imate velike planove, ali u naredna tri dana poci ce vam za rukom da iste i ostvarite. Na poslovnom polju necete imati mnogo srece.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2