12.NOVEMBAR dan koji ce neki znaci da slave!

12.NOVEMBAR dan koji ce neki znaci da slave!

11. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Zelite neke odredjene stvari, ali se drzite dalje. Vreme je da zauzmete stav i da se okrenete njima, a ne da samo izmicete. Vreme je da budete od akcije i pokazete  sta hocete.  Ne odustajite od onog sto vam se moze ostvariti!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vas san je da se desava nesto lepo, ali vam ne ide po zamislima. Onaj ko prati srce, moze mnogo, a vi niste taj. Tvrdogalvo se prepustate   nadi da ce sve biti po vasem, a bez mnogo zalaganja. Danas cete se uveriti u suprotno.

 

BLIZANCI

Suvise ste optereceni situacijom koja vas dodatno opterecuje.Ovaj dan vam nece biti jedan od boljih  koje ste imali. Vazno je da vam ne bude tezi, i da se  sredite po pitanju emocija. Nesto ce vam iskrsnuti cemu se niste nadali.

 

RAK

Vreme je da budete malo bolje nego u prethodnim danima. Mogli biste da ucinite nesto za sebe, i tako pomognete sebi. Ako vam se ukaze, a hoce, zgrabite sansu  i ne cinite drugima ustupke.  Vreme je da ucinite sebi.

 

LAV

Da ste malo drugaciji sve bi moglo biti drugacije. Neka vam ovaj dan bude jedan od onih koji mogu da krenu na bolje. Vreme je da se okrenete na drugu stranu i pokazete da idete dalje. Vreme je ad se okrene list.

 

DEVICA

Pravicete se mnogo jacim nego sto jeste. I naravno  daleko srecnijom osobom, a niste. Zato ce ovaj dan da bude jedna nova preketnica za vas.  Danas vam se pruza sansa da se radujete i da budete mnigo srecniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2