Ovnovima volja za zivotom, Rakovima teze no ikad, jedino ce Ribe biti srecnije od drugih…

Ovnovima volja za zivotom, Rakovima teze no ikad, jedino ce Ribe biti srecnije od drugih…

11. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se osigurali u osecanjima koja vas nose. Pokazite da ste svesni  koja vas situacija vodi, i koja vas je snasla.Vi se zaljubljujete i zasto to ne priznate i sebi i osobi u koju ste zaljubljeni.Vreme je da se osecate  srecno i tezite sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je da se snadjete u situaciji u kojoj ste. Samo budite to sto jeste i pokazite  da ste  spremni i na posledice. Neka vasa nova ljubav bude posledica sa razlogom koji vam je u srcu.Od vas zavisi korak ka sreci.

 

STRELAC

Niste svesni  sta vas ceka i vreme ce da vam izadje u susret. Osecate samo da da vam nedostaje vremena  kako biste resili sve. Od vas se ceka da  budete azurni u onome sto ste naumili. Samo uporni znaju da ostvare  ono sto zele.

 

JARAC

Sve ste  sredili i sada samo uzivate u svojoj ljubavi.Vreme je da partneru pokazete svoja osecanja.Od vas se ceka da budete spremni na neke odluke koje vas cekaju. Pokazite da ste na visini zadatka.

 

VODOLIJA

Vasa odluka je da pratite svoj ponos i njime se izborite za sebe.Morali biste da malo popustite i da se  odlucite na novi korak.  Ponosom mozete sve da pokvarite, jer gde ponos vlada, tu ljubavi nema. Ako popustite, sve moze biti drugacije.I daleko lepse.

 

RIBE

Vreme je da se osecate  mnogo bolje  i da budete neko ko ce da ostvari svoje zelje. Bar one koje  ste  sebi postavili za cilj.Vreme je da budete mnogo uporniji, i da se zna sta hocete. Od vas se ceka da ove dane  pokazete svu ljubav onome kome je stalo do vas.

Stranice: 1 2