Izaberi POKLON i saznaj STA KARMA IMA ZA VAS u nerednih 15.dana?!

Izaberi POKLON i saznaj STA KARMA IMA ZA VAS u nerednih 15.dana?!

14. studenoga 2022. 0 By Lala

Poklon je uvek bio sinonim za srecu, za ljubav i darivanje…

Vreme je da saznate sta vam  sledi i sta je ono sto ocekujete  od narednih dana. Bice da su pred vama vasa nova nadanja i vasa velika ocekivanja. Niste od onih koji misle da su sve mogucnosti pred vama i sve vase misli su takve.

Sami se morate boriti za svoje sanse i sami sebi ciniti i omoguciti priliku. Prilike ne treba cekati, nego ih treba praviti. Takodje sanse treba praviti i cim ih sebi napravite, morate ih  iskoristiti. Vasa je ljubav vreme da se sredi vas stil zivota i da vam se on cini boljim.

Ocekujete poklone, bas kao sto im se svi nadaju. Ali sta ce tek biti u tom poklonu, sta sacinjavati  taj poklon kojem se nadate? Verujte da necete  biti  bas tako odusevljeni. Poklon nikada nikome  nije isti i svima znaci nesto drugo.

Sta je ono sto vas ceka i sta vam je karma spremila za  narednih pola meseca? Ako vas zanima vasa sudbina i ono sto  zelite, izaberite jedan poklon i saznajte sta!

AKO STE IZABRALI POKLON BROJ 1

Pred vama je poklon koji ne obecava bas mnogo, a mogao bi kada bi sve bilo drugacije.Od vas se ceka da upravie svojim zeljama i da se krene u drugom smeru.Sve bi mohglo da se menja i da bude i lepse i drugacije. Vasa karma vas upozorava na nesto sto ce da cini vas ponos.

U narednih petnestak dana sve ce da bude u pitanju, a zahvaljujuci vasem ogromnom ponosu  koji  ce da bude i vasa srecna okolnost i vasa kob.Vi cete stati na  stranu ponosa i vasa gordost ce biti jako izrazena. Vas partner ceka da mu verujete za sve, bas kao i da mu prastate za sve.

Nece vam moci da  oprosti sto ste tako ponositi, i sto necete da predjete preko nekih sitnih stvari. Neke njegove lazi za njega ce biti sitni izleti, a za vas  neoprostive greske. Razmislite sta cete da birate, konacnu patnju  jer cete sacuvati ponos? Ili cete tuznog srca biti spremni da oprostite, ali  u dusi cete patiti zbog poljuljanog poverenja?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2