VESNA je zena koja ce se uvijek POSTENO izboriti za SVOJU SRECU!

VESNA je zena koja ce se uvijek POSTENO izboriti za SVOJU SRECU!

14. studenoga 2022. 0 By Maja

Vesna je zena koja je uvijek nastojala da se izbori za svoju srecu. Sve u zivotu ce postici sama jer ona je pored svega veoma ponosna. Nikad se nece prestati boriti za svoju srecu jer ona nikad ne odustaje od svojih ciljeva.

Vesna je zena koja je uvijek imala svoj stav. Ona je ponosna, predivna zena koja se posteno bori za svoju srecu. Uvijek nastoji da bude nezavisna od drugih osoba, ona se za svoju srecu sama bori. Vesna je zena koja je predivna, njena ljepota je posebna jer ona posjeduje auru kao ni jedna druga zena. Ali ona je ipak skromna i nikad se svojoj ljepotom nece hvaliti. Za nju je prece da joj je dusa cista i da ona uvijek ima mirnu savijest. Istina je da je njena savijest uvijek cista, jer njen zivot nije uvijek jednostavan, ali posten jeste.

Sve je u zivotu postigla na posten nacin, jer drugacije u zivotu nije naucila.

Ona je predivna zena koja se iskreno bori da ostvari ono sto zeli, i uvijek ce biti ruka pomoci onima kojima je potrebna. Nikad nije bila sebicna, Vesna je zena koja ce uvijek stati na stranu velike dobrote. Predivna je uvijek, ali nikad nece dozvoliti da se neko sa njom samo igra. Vesna je zena koja ima svoj stav i niko njeno misljenje  ne moze da promjeni. Ona kada sebi nesto zacrta, to ce nastojati i da ostvari. Uvijek je bila sretna, jer je naucila da cijeni i male sitnice koje zivot pruza. Vesna je zena u cijem zivotu mjesta za pohlepu nema. Ona je neko ko ce uvijek pomoci, ali i neko ko ce se za svoju srecu uvijek boriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2