Utorak, vreme za bolje dane i lepsa desavanja, a jednom za najlepsi dan…

Utorak, vreme za bolje dane i lepsa desavanja, a jednom za najlepsi dan…

14. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste poceli da se okrecete u smeru koji vas vodi  ka jednoj osobi. Vreme je da se i ona okrene ka vama i da oboje shvatite sta vas veze. Jedno tako veliko i nezno osecanje koje ce vas spojiti u jakoj i jedinstvnoj ljubavi.

 

SKORPIJA

Nije bas da cete biti najsrecnija  osoba, ali  nece vam biti lose. Radovacete se  i imacete razloga da se  budete zadovoljni.Cak ce vas i lepsi isecaji  da povedu ka jednoj osobi koja vam je draga. Ovog dana ce vam postati mnogo  bliska.

 

STRELAC

Neko vas voli  i vreme je da budete zadovoljni tpom ljubavlju.Do skora niste bili spremni da se okrecete  dubljem upoznavanju. Ipak cete  konacno da shvatite da je to ljubav koja ce naglo da  postane nesto duboko i trajno. A vi, srecnik dana!

 

JARAC

Ako ste mislili da morate da se  okrenete  jednom raku, prevarili ste se. Vodolija je ona koja ce vam pruziti svoja osecanja i pokazati svu ljubav. Put od vaseg srca do nje, bice i krstak i iznenadjujuce lak. Zaljubicete se jedno u drugo.

 

VODOLIJA

Zaljubljujete se u jednog jarca a da niste ni slutili ad ga vec volite. Jednostavno i lako cete se poceti ponasati kao da se znate sto godina. Valda ce tako ljubav da utice na vasa srca, a vi je necete moci da kontrolisete.

 

RIBE

Jedan ovan bi zeleo da ga malo bolje primetite, i obratite vecu paznju na njega. Pokazace vam i sta zeli i  da je to osecanje zvano ljubav. Pokazite  da ste spremni da se  okrenete  ka onom ko vam cini sve na volju.I da podrzavate osecanja vasih srca.

Stranice: 1 2