Devica do kraja meseca:Astro prognoze i istina o svemu sto vas ceka!

Devica do kraja meseca:Astro prognoze i istina o svemu sto vas ceka!

16. studenoga 2022. 0 By Lala

DEVICA:

Posao:

Da mozete zamisliti mesec pred sobom, vi biste ga zamislili losije.

Novembar mesec ce biti savrsen mesec koji ce vas vinuti u visine. Bas kao iz bajke, mada znate da bajke ne postoje. Ali vama ce tako ici da cete biti kao na nekoj skrivenoj kameri. Sve ce vas krenuti kao da ste neki madjionicar pa sami sebi pravite da vam bude sjajno.Vi imate smisla za biznis, i nekako vam je to karakterna crta.

Imate  odresene ruke u svemu, a znate i da ideje sprovedete u delo. Vi ono sto zamislite, vi to i ostvarite. Samo koristite svoju pamet, dok je drugi nemaju. Jako ste inteligentni sto ukazuje na vasu reputaciju poslovnog coveka.

Ali i jako poznatog u krugu ljudi sa kojima radite. Osim sto imate uobicajene radne zadatke na vasem radnom mestu, pokrenucete nesto novo. Jednu suludu ideju cete izloziti, napraviti plan realizacije, i poceti sprovoditi u ovom mesecu. U pocetku necete davati nikakvo misljenje, niti cete se nadati previse.

Zelite samo da ispitate svoje licne sposobnosti uz podrsku odanog prijatelja.

Ako bi zatrebalo da vas prati i da vam bude od pomoci.

Nije zalud vas kolega rekao da imate zlatne ruke i pamet jos zlatniju! Vas trud u novom poslovnom projektu ce se isplatiti vise puta  nego ste mogli i zamisliti.

Sledi vam dobar novcani dobitak, zarada kojom obezbedjujete vreme do kraja godine, pa cak racunajuci i praznicne potrepstine.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2