Izaberi SLIKU i saznaj svoju ljubavnu sudbinu do kraja MJESECA!

Izaberi SLIKU i saznaj svoju ljubavnu sudbinu do kraja MJESECA!

22. studenoga 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

U tvojoj vezi vec duze vrijeme nije sve onako kako je bilo. Mnogo toga se je promjenilo, ali ti se nadas da ce vam krenuti na bolje. Ti zaista mnogo cinis kako bi vasa veza krenula ka boljem pravcu, ali tvom partneru kao da je svejedno da li cete uspjeti ili ne.

To te mnogo boli, jer ti svog partnera mnogo volis, ali ti u njegovu ljubav nisi vise sigurna osoba. Nadas se samo dobru, ali dobro te do kraja mjeseca ne ocekuje. Pred tobom je jedno saznanje koje ce ti slomiti srce. Velika tuga je pred tobom jer ti ces saznati da ti partner nije vjeran.

Do kraja mjeseca sve ce da se promjeni, jer ljubavna sreca ti definitivno okrece ledja. Velika tuga je pred tobom sa kojom ces se morati suociti.

 

SLIKA BROJ 2

Kada je tvoja ljubavna sreca u pitanju, moramo reci da si ti neko ko tacno zna sta zeli a sta ne. Ti zelis iskrenost u svojoj vezi, jer lazi ne podnosis. Imas sumnje da ti partner nije vjeran i nazalost te sumnje ce se ispostaviti kao tacne. Do kraja mjeseca tebe ocekuje raskid kojeg ces ti zeljeti jer preko prevare ti nikada ne prelazis.

Mozes ludo nekoga da volis ali prevaru neces oprostiti nikada. Previse cijenis sebe, ali i ljubav. Tvoj partner ce se mnogo pokajati, ali ti ces krenuti dalje sa svojim zivotom. Ti si osoba koja voli cijelim srcem, ali i koja zna gdje su granice. Nece ti biti lako, ali ti si jaka osoba koja ce sve prebroditi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2