Cetvrtak neke ceka radno, nekima nece biti lako,ali ce jednom biti presretan dan!

Cetvrtak neke ceka radno, nekima nece biti lako,ali ce jednom biti presretan dan!

23. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Sve vase emocije ce se svesti u odredjenu emociju, zvanu zaljubljenost.Vreme ce biti da svoje emocije pokazete onom kome i pripadaju. Od vas se ne ceka nista drugo, no da budete otvorenog srca.

 

BIK

Vasa ljubav ce da igra odredjenu ulogu u vasem zivotu ali vas to nece uciniti srecnijim. Morate sami da se odredite  u smernicama i svojim prioritetima. Ucinite da se poboljsa vas emotivni zivot. I vase radno polje da se poboljsa.

 

BLIZANCI

Ovaj dan vam nece pasti lako ali bi mogao biti daleko bolji. Malo se potrudite i pokusajte da ga pregurate. Srce nek vas vodi napred, a vase vredne ruke ka boljim stvarima. Imacete manje komplikovane situacije.

 

RAK

Vasa ljubav ce vas boleti kada ce vas  partner povrediti skoro svesno. Danas vam ceka vrlo tezak dan i on ce vam doneti veliko razocarenje. Vreme je da se malo  pokazete jacim nego sto jeste.Nije vam prvi put, mozete vi to!

 

LAV

Sescete danas nekoga kome se niste nadali. To vas totalno vodi ka velikom iznenadjenju i da se obnovi vasa ljubav. Pocecete ljubav ispocetka i to ce biti vasa dodatna sreca.Sreca kojoj se niste nadali a koja vas  prati napred.

 

DEVICA

Vreme je da provedete radno ove dane i da se vase obaveze svedu na minimum. Samo od vas zavisi sta cete da resite i kako cete provesti dan. Mada ste upali u radno kolo, ne mora sve da podredite radu. Jedna osoba ceka vase drustvo.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2