Izaberi bubamaru i saznaj sta ce te obradovati u danima koji su pred nama!

Izaberi bubamaru i saznaj sta ce te obradovati u danima koji su pred nama!

25. studenoga 2022. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale sliku broj dva, izabrale su bubamaru zvanu ljubav.

Vama ce bubamara donijeti obradovanje vezano za ljubav, ili nesto oko ljubavi. Bubamara vas uvijek asocira na radost ljubavi. Vjecno razmisljate sta je ono sto ce vas radovati u ljubavi. Da li je to nesto sto istovremeno raduje i partnera? Zelja vam je da imate ono za cime ceznu svi. Ljubav koja vrijedi. Pod tim podrazumjevate ljubav koja uziva povjerenje i postenje. Koja ne ogranicava, niti uslovljava. Ona koja vrijedi vise od svih zlatnika i poklona.

Dugo ste tragali za njom i nasli ste je, ovih dana. Desava vam se ljubav, o kojoj ceznete u svojoj masti. Bas takva, vam se smijesi. Ako ste pomisljali da niste miljenik srece, uvjericete se u suprotno.

Poradite na sebi. Na svome samopouzdanju i odlucnosti.A odluke koje budete donosili, nemojte donositi brzinski. Prvo ih razmotrite, pa onda donosite. A kako vam ljubav bude jacala,trazite misljenje partnera.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale sliku broj tri, izabrale su bubamaru zvana  razno.

Vas nije tesko obradovati. To mogu bubamara, kisa, leptir. Bilo ko i bilo sta!

Vi ste od onih dobrih dusa. Zivot vam je takav da volite sve ljude, jer vecina zivi kao vi. Vecinu ljudi i raduje sve ono sto raduje i vas. A to su obicne male stvari. Imate veliko srce koje kuca, kako za najblize, tako za sve. Vi volite ljude,  pa  vjerujete svima. Cesto vas povrijede zbog vase lakovjernosti. Vas je lako obradovati. Vase obradovanje je uvijek veliko. Radujete se  sitnim stvarima, jer vas je lako obradovati.

Vas raduje sve i svasta. I lijep suncan dan, i dobro drustvo , posjeta prijatelja. Vama je dovoljna lijepa pjesma,poj slavuja, ili zelenilo prirode. Vi ste romanticna dusa. Zato na zivot gledate drugacije od drugih. Smatrate da nije sve u parama, mada su one osnova za sve. Ali ako imate pare, nemate prijatelje. Pare se lako trose, a prijatelji tesko sticu.  One koje steknete, cuvate, a oni kojima ste vi prijatelj, cjenite.

 

Stranice: 1 2