Ptica vam donosi glas-SRECU, TUGU, ili nesto trece ? Izaberi i saznaj STA?!

Ptica vam donosi glas-SRECU, TUGU, ili nesto trece ? Izaberi i saznaj STA?!

26. studenoga 2022. 0 By Lala

Kada pricamo o glasnicima, ptica je oduvek bila najveci glasnik  nasih desavanja. Mozda i nasih  nada koje gajimo i nosimo u srcu i kojima hranimo svoju  dusu.One nas vode i griju, pomazu da sanjamo srecu pa ak i kada se ne moze ostvariti.

I sada ce ova ptica da bude vas glasnik u narednim danima i da se zna sta mozete ocekivati.Da li vas ceka sreca ili tuga, ili cak nesto trece, znacete ako samo izaberete.  Imate tri ponudjene ptice, pa izaberite jednu  i saznajte sta je ono sto vas ceka.Misli se na bliznje  dane , dane koji su u okviru ovih petnestak dana. Izaberite  i saznajte sta vam sledi.

AKO STE IZABRALI  PTICU BROJ 1

Vi koji ste izabrali pticu  pod rednim brojem jedan, rado biste da znate  i sta vas ceka i cemu se mozete nadati. Vasa je sreca da se mozete nadati nekim lepim stvarima koje se ticu emocija i emotivnog zivota.

Ljubav vam je polazna tacka a sve vam se vrti oko vas  i jedne osobe.Ta osoba je odskoro za vas jedna i jedina i najlepsa osoba. Primili ste je u srce, ona vas voli i vreme je da  budete  i vi deo njenoga srca. Vi ste se zaljubili i ona vam je centar vaseg sveta.  Mada oboje vodite neme razgovore i gledate se nemo, svima je jasno. Svima u  vasoj okolini je jasno da se volite i da ste dvoje ludo zaljubljenih.

Ptica je crvene boje i donosi vam glas  vezan za ljubav koja vas ceka. Pred vama je nesto lepo i ocaravajuce. Sreca ce biti na vasoj strani, a vama je vreme da se radujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2