Kome ce ponedeljak biti POCETAK NOVE LJUBAVI,dok ce nekima biti dan kakav ne bi pozeleli…

Kome ce ponedeljak biti POCETAK NOVE LJUBAVI,dok ce nekima biti dan kakav ne bi pozeleli…

27. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Dan je novog pocetka i novih radnih obaveza.Za vas se sve svelo na obaveze, dok drugi odmaraju i uzivaju i u drugim stvarima. Za vas  ce ovaj dan da bude jedan u nizu, ali vam sledi  iznenadjenje krajem dana.

 

BIK

Niste nista hteli da se desava  ali ce vas neka desavanja da iznenade.Bas ovoga  dana ce se moci da izdesavaju neke lepe stvari. Vreme je da ovaj dan krene u vasem smeru i da se desi nesto i sto vi licno prizeljkuje.

 

BLIZANCI

Idete napred  u svojim ciljevima a danas cete ici u suprotnom smeru. Neko ce vas pokolebati i bice vam prepreka koja ce se iznenada pojaviti.Tako ce vas neoprezno   iznenaditi da ce vam odjednom sve pasti u vodu. Ovakav dan  ne biste pozeleli nikome, kamoli sebi.

 

RAK

Vreme je da ovaj dan bude po vasem, ako drugi nisu bili. Ucinite sve od sebe da budete zadovoljni.  Jedan ce vas blizanac hteti da odvrati od vasih misli i zato se ne dajte da vam niko poremeti raspolozenje.

 

LAV

Vase srce ce biti  hladno za osobu za koju ste mislili da ce kucati vecno. Povredila vas je  i vi joj ne mozete da predjete preko toga.Vi ste se zakleli da se necete miriti. Zato pazite da danas ne prokockate svoju zakletvu.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete mirni i da se danas ne srdite.Cak i ako budete imali razloga da se ljutite, vi se pravite da vam je svejedno.Neko ce vas gledati sa visine a vi se nemojte  trgati zbog toga. Imajte ponos i vi podignite glavu visoko.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2