Blizancima tesko,Device ponosne, Rakovi su most izmedju Blizanca, Bika, Skorpije i Vodolije…

Blizancima tesko,Device ponosne, Rakovi su most izmedju Blizanca, Bika, Skorpije i Vodolije…

28. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Nece vam biti lako, ali ste navikli na sistem odbrane. Ona se sastoji u tome sto se drzite po strani i ne zabadate nos u tudja posla. I sada cete se drzati one svoje neutralne strane, ali cete tako dobiti neciju naklonost.

 

BIK

Suvise ste nervozni i svoj bes izbaciujete kroz svadju. Terajuci vrlo tvrdoglavo  po svome, zbunjujete svojom prekom naravi  jednoga raka. Kacite se sa jednom skorpijom, a ona sa blizancem i vodolijom. Ne smete vise tako, znate vec da sve trpi jedan nezni rak.

 

BLIZANCI

Nikako da nadjete zajednicki  jezik sa jednim bikom, koji vam je blizak. Kada je on u pitanju, stalno imate oprecna misljenja, ali se ne slazete ni sa bliskom skorpijom.  Problem je samo sto skorpiji nikad ne zamerate , kao sto zamerate biku. Zasto, kada oboje gresite?

 

RAK

Suvise vam je tesko i trpite non stop neku vrstu ucene i svadje izmedju tri bliska bica. Radi se o blizancu, skoriji i biku. U vecini slucajeva su detinjasti i znate  da grese, a vi morate da budete most pomirnja medju njima.Dokle, jos sada ste na ivici snage!

 

LAV

Posvadjani ste sa jednom devicom i vreme je da se sredite. Po mogucnosti   i da se pomirite sa njom. Nemojte se resavati na dalju cutnju, jer tako pravite dublji jaz. Vreme je da predjete preko svega i da budete spremni na pomirenje.

 

DEVICA

Suvise ste ponositi, ali vidite da vam to nece uciniti dobro. Samo ce vas jos jace povrediti i ostaviti da camite u ocekivanju boljih pomena.  One se nece desiti, ako vas ponos ne splasne i ne budete spremni da ga pogazite u ime moguce ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2