Blizancima tesko,Device ponosne, Rakovi su most izmedju Blizanca, Bika, Skorpije i Vodolije…

Blizancima tesko,Device ponosne, Rakovi su most izmedju Blizanca, Bika, Skorpije i Vodolije…

28. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Znate vi dobro gde ste gresili i u cemu je vas problem. Svakako je to nedostatak samopouzdanja. Zato se osmelite i pokazite da ste voljni da idete napred prateci srce. Onako slobodno, jasno i bez dvoumljenja.

 

SKORPIJA

I dalje glumite neodoljivu, mada ste vec odavno povredjeni. Vreme je da spustite loptu i budete samo osoba koju ce ljubav zaboleti. Nemojte se inatiti, svadjati i vredjati, i sve ce ad bude bolje po vas. Tako imate  vece sanse kod nekog.

 

STRELAC

Sve ste dali od sebe  da budete zadovoljni sa jednom vagom. Vi slobodni i jaki, a ona slaba i bez samopouzdanja! Postali ste pravi par, i zato mozete svasta da postignete. Ako ostanete tako stabilni, vasa ce veza da uskoro bude za primer.

 

JARAC

Vise nemate volje da se sklanjate  od nekih, a posebno od jedne ribe. Sva vrata napred ce vam biti otvorena, a vasa ljubav jako napredna. Posebno kada je i pitanju vas emotivni svet koji ce ona uskoro da oboji. Simpatije ribe prema vama i obrnuto, postace vidne svima.

 

VODOLIJA

Nemate nista sta biste hteli da ostvarite jer ste bezvoljni. To vam nece ici u prilog, posebno kada vas  obuzme takvo raspolozenje. Pokazite da mozete  da se oraspolozite i tako i nadate da ce nesto da krene na bolje.

 

RIBE

Vasa ljubav ce vas poneti, a vreme je da se i ostvari. Vasa ce sreca da bude vrlo lepa i vidljiva svima. Necete se radovati bez voljenog bica a kako vam sledi susret, znajte da cete se oboje radovati skupa. Slede veliki obrti u vasem zivotu, na bolje!Voli vas riba, a i vi nju!

Stranice: 1 2