IZABERI PTICU  i saznaj kakve VIJESTI ti DONOSI! Biraj pazljivo jer  jedna je VIJESNIK TUGE!

IZABERI PTICU i saznaj kakve VIJESTI ti DONOSI! Biraj pazljivo jer jedna je VIJESNIK TUGE!

28. studenoga 2022. 0 By Maja

PTICA BROJ 1

Mnogo problema je iza tebe koji su ti jako tesko pali i koji su mnogo u tvom zivotu promjenili. Kao da ti je sreca kada ti je bila najpotrebnija okrenula ledja. Nije ti bilo lako jer mnogo toga ti je krenulo naopako. Ipak osoba si koja je uvijek bila i ostala veliki optimista koja se je samo dobru nadala.

U svakom problemu ti si trazio nesto pozitivno, nesto sto ce ti dati snagu da nastavis dalje mada teska srca. Ipak problemi koji su iza tebe nisu uspjeli da te slome jer ti si jaka osoba koja nikad ne odustaje da se bori za ono u sto vjeruje. Sreca je ta u koju ti vjerujes i kada to niko mozda ne bi ucinio.

Veliki si optimista koji se pokusava izboriti za svoje bolje sutra jer ti neces nikad dozvoliti da tuga upravlja tvojim zivotom. Osoba si koja i u najtezim trenucima pokusava da misli sam unaprijed, jer proslost ne donosi nista i ti to dobro znas.

Ptica koju si izabrao donosi ti vijest da ces ti uskoro uspjeti da se rijesis svih problema koji te trenutno prate. Tvoj optimizam i tvoja velika vjera u srecu samo su dobru naslutili. Predivna ptica donosi ti predivne vijesti  jer ti uskoro za probleme neces znati.

Sve ce u zivotu da ti krene na bolje jer pred tobom su promjene koje ce ti samo veliku srecu donijeti. Napokon ces i ti samo za srecu znati jer dovoljno dugo si morao da se boris sa velikim prpblemima. U tvom zivotu za probleme nece biti mjesta jer ptica tebi donosi samo srecu i sretne vijesti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2