IZABERI PTICU  i saznaj kakve VIJESTI ti DONOSI! Biraj pazljivo jer  jedna je VIJESNIK TUGE!

IZABERI PTICU i saznaj kakve VIJESTI ti DONOSI! Biraj pazljivo jer jedna je VIJESNIK TUGE!

28. studenoga 2022. 0 By Maja

PTICA BROJ 2

Desavanja koja su iza tebe nisu ti samo srecu donosila, ali ti si naucio da se boris sa svakim zivotnim izazovom. Mnogo si hrabra osoba koja pokusava da se posteno izbori za sve sto joj je u zivotu bitno. Tebi za srecu nije potrebno mnogo jer veoma si skromna osoba koja nikada nije zeljela previse.

Ipak ptica koju si izabrao donosi ti vijesti da ces ti uskoro imati sve sto si ikada zelio, i mnogo vise od toga. Tvoja skromnost tebi donosi vise nego bilo kome drugom jer velika novcana sreca je pred tobom koja ce ti omoguciti da imas sve sto pozelis.

 

PTICA BROJ 3

Ptica koju si izabrao nazalost ne donosi srecu. Promjenekoje su pred tobom samo ti veliku tugu donose, a to se odnosi na tvoju vezu kojoj uskoro dolazi kraj. Ljubavna sreca tebi okrece ledja jer pred tobom je prevara od strane voljene osobe koja ce ti slomiti srce.

Tuga koja je pred tobom rusi sve nade koje si imao i sve planove koje si sa voljenom osobom planirao. Pred tobom je bolan raskid jer prevaru ti neces oprostiti.

Srce ce ti biti slomljeno kao nikad do sada, jer tako nesto nikada nisi mogao ocekivati. Sve se mijenja na gore, jer pred tobom je ljubavna tuga koja ce te u zivotu dugo pratiti. Ljubavnoj sreci uskoro dolazi kraj koji sve rusi.

Stranice: 1 2