IZABERI SVECU i saznaj da li ce se  TVOJE ZELJE ISPUNITI ili ce ti   SRCE SLOMITI i DO KRAJA te RAZOCARATI!

IZABERI SVECU i saznaj da li ce se TVOJE ZELJE ISPUNITI ili ce ti SRCE SLOMITI i DO KRAJA te RAZOCARATI!

30. studenoga 2022. 0 By Maja

SVIJECA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoje snove. Isto tako si neko ko se je uvijek trudi oda sebi te snove ostvari. Nikada nisi zelio da drugi odlucuju o tvojoj sreci, jer samo ti upravljas svojim zivotom.Nije ti bilo tesko da se boris za ono sto ti je bitno,  i kada se sve cinilo uzalud. Mada bi neko na tvom mjestu do sada odustao, ti si odlucio da se boris. Istina je da ti nije uvijek lako, ali odustajanje za tebe nikada nije dolazilo u obzir.

Mada se tvoji snovi nisu svi ostvarili, ti ne gubis nadu da ce jednog dana tvoja najveca zelja ispuniti.

Nemas mnogo zelja, ali jednu posebnu imas od koje nikada neces odustati. Osoba si koja se za svoje zelje i za svoje snove bori, ali ovaj put sreca ce ti pmoci da ostvaris jednu svoju najvecu zelju. Svijeca koju si izabrao tebi dosnosi veliku radost, jer tvoja najveca zelja ce se ostvariti. Pred tobom je sreca kakvu sada ne mozes ni zamisliti, ali sreca  ce tebe pogledati. Tvoja najveca zelja uskoro postaje tvoja realnost.

 

SVIJECA BROJ 2

Koliko god se nadas dobrom, toliko se i trudis da se to dobro ostvari. Nije tebe uvijek najveca sreca pratila, ali ti nikada nisi prestao da se nadas boljim danima. Mada su iza tebe velika razocarenja, ti nikada nisi zelio da se pomiris sa svojom losom srecom. Mnogo cinis kako bi ostvario svoje snove, jer ti si neko ko je veliki sanjar, ali i veliki borac da se ti snovi ostvare. Jedna velika zelja je tebi jako bitna, ali nju do sada sebi nisi uspio da ostvaris.

Svijeca koju si izabrao nazalost ne donosi sretne vijesti, jer ona sluti da se ta zelja nece ostvariti.

Uprkos svemu to ne znaci da ces ti prestati da se boris za ono sto ti je bitno u zivotu. Uvijek si se borio, i to ces i u buducnosti ciniti. Mozda svijeca koju si izabrao sluti neispunjenju tvoje zelje, ali kao sto smo vec rekli, ti se sa svojom losom srecom nikada nisi mirio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2