Prvi vikend u DECEMBRU ce ovim znacima  doneti NAJLEPSE VESTI i OSTVARENJE  ZELJE

Prvi vikend u DECEMBRU ce ovim znacima doneti NAJLEPSE VESTI i OSTVARENJE ZELJE

30. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Mogli biste da nesto  uradite i za sebe, pa se usmerite da vam bude bolje.Pokrenite se i pokazite da cete sebi napraviti dobru prilku da vam bude bolje. Svakako da morate da delujete  da pridjete jednoj osobi i ispunite zelju srca.

 

BIK

Vec ste znali da vam partner nesto skriva, a vreme je da  i otkrijete sta je to.Od vas se ceka da pokazete da ste  jaki i spremni ad se suocite sa istinom. Kada istina izadje na sunce sve ce vam biti lakse,  i bicete vodjeni njome.

 

BLIZANCI

Bicete iznenadjeni necim jako lpim i vreme je ad se radujete zbog toga. Pred vama je nesto jako lepo sto ce vasu radost da cini vecom. Pokazite radost trenutka i onome ko je zasluzan pokazite da ste mu zahvalni od srca.

RAK

Bice ovo dani vasih odluka i vreme je da ih iznesete. Od vas se ceka da budete jki i stabilni kakvi ste uvek i bili. Pokazite da cete znati da se pokazete na isini zadatka. I da cete doneti ispravne odluke.

 

LAV

Sve vas muci a najvise ono sto je bilo  u skorije vreme.Neka ovi adni posluze kao  zbir svega i dajte sve u razmatranje. Ako shvatite da niste nigde pogresili, lakse ce vam biti da resite na cemu ste.

 

DEVICA

Od vas se ceka da pokazete da ste vredni necije ljubavi. Jedna ce vas osoba pocastiti svojom paznjom a vi joj uzvratite. Vreme je da se uoce vase obostrtane simpatije, i naravnoda budu uzvracene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2