Evo kome ce sledeca sedmica  doneti srecu u ljubavi, a kome NAJVECU TUGU ikada!

Evo kome ce sledeca sedmica doneti srecu u ljubavi, a kome NAJVECU TUGU ikada!

3. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama jedna sasvim obicna nedelja i ni po cemu posebna. Posebno ce jedinoi da bude  nesto sto ce vam se desiti krajem nedelje. Mozda ce vam biti lepse iznenadjenje  da ne znate o cemu se radi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se cekada budete spremni za nove radne zadatke.Moracete se okrenuti ozbiljno i dati gas. Vase misli ce se motati oko neceg drugoga, ali ne dugo.Vreme je ad se koncentrisete  i da se predate poslu.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca da ste tako snazni, pa nekako odolevate udarima sudbine. Uvek ste nekako petljali i vreme je da se i sada izborite.Vasa ce ljubav biti vas pokretac da i sada istrajete u svemu.A morace vam uliti i snagu i veru.

 

RAK

Idite kako morate i borite se kako god znate. Za vas ce ovi dani biti jako teski. Kao da se sve urotilo protiv vas da narusi vas mir i da vas izbaci iz ravnoteze. Budite jaci, samo cete tako moci da se odrzite.

 

LAV

Ovi dani ce vas naterati da se malo zamislite. Vreme je da budete odlucni kod jedne osobe i po pitanju njenih zahteva. Nece to biti samo vas partner u pitanju.Jedan ce vas lik baciti u dilemi. Svidja vam se!

 

DEVICA

Nece vam cvetati ruze na emotivnom planu. Bez obzira na sve, ono sto vam je u srcu, nece nista moci da potisne. Boricete se kao lav za ljubav osobe koja vas zanima.Ona ce vam postati sve u ovim danima.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2