Evo kome ce sledeca sedmica  doneti srecu u ljubavi, a kome NAJVECU TUGU ikada!

Evo kome ce sledeca sedmica doneti srecu u ljubavi, a kome NAJVECU TUGU ikada!

3. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Vagate svoje srce i osecanja, bas kao i osecanja druge osobe. Ona vam se dopada i vreme je da se malo  osecate  poput leptira. Dok pokazujete nesigurnost, ona zeli da udjete u vezu sa njom.Razmislite o tome!

 

SKORPIJA

Vec ste na ivici snage koja vas vodi lomu, ali se ne dajte. Dugo ste u dilemi sta cete i kako dalje, a vase srce vas vuce na stranu. Poslusajte ga sada, jer niste mnogo puta, i uvek ste gresili. Mozda vas vuce sreci.

 

STRELAC

Mozda je vreme da ispravite gresku i da pokazete da ste to i kadri uciniti. Tako cete zlobnicima da date motiv za ogovaranje, avi iskoristite priliku. Pridjite i pomirite se sa onom koja je zavela vase srce.I ujedno vas primila zauvek u srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Probajte proci preko svega i pokusajte ovih dana da se vise druzite. Onaj sto vas je povredio nije ni svestan da jeste.Nadjite priliku da mu dokazete da jeste, i dajte mu sansu da gresku i ispravi. Necete se pokajati, jer vam donosi radost.

 

VODOLIJA

Bice ovo najtuzniji dan za vas, jer ce puci vasa veza.Cak i da se zvanicno ne prekine, vi cete cuti nesto zbog cega cete to uciniti. Ovih ili tek sledecih dana, nebitno je.Onaj sto ga volite, izneverice vas , a bolje je da ne znate na koji nacin.

 

RIBE

Dani pred vama donece vam mnogobrojne situacije koje ce se menjati. Mada ce biti turbulentne, bice u vasu korist, pa se nemojte plasiti. Donose vam srecu i radost ovih dana tako da cete uzivati kao nikada ranije. Samo pratite srce i sledite onu kojoj vas vase srce vuce.

Stranice: 1 2