Vodolija  ce saznati istinu koja ce joj slomiti srce, Bik ce dobiti sve sto zeli,  Jarcu ce neko dokazati ljubav…

Vodolija ce saznati istinu koja ce joj slomiti srce, Bik ce dobiti sve sto zeli, Jarcu ce neko dokazati ljubav…

4. prosinca 2022. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji je uvijek bio iskren kada je ljubav u pitanju. Nikada se ne sluzite lazima jer to prosto nije u vasoj prirodi. Zodijak ste koji bi za ljubav ucinio sve jer vi ste neko ko za ljubav zivi. Vasa veza u kojoj se trenutno  nalazite nije pracena sretnom zvijezdom jer previse problema vladaju u vasoj vezi. Polako zelite da se udaljite od vase veze, ali vi ne zelite da povrijedite osjecanja osobe sa kojom ste u vezi. Nema tu neke velike ljubavi, ali vi ste takvi , emotivni bili i ostali.

Ali pred vama je jedno desavanje koje ce sve da promjeni.

Jedna osoba koja vam se je nekad dopadala, priznaje vam da je ludo zaljubljena u vas.Vrlo brzo cete shvatiti da ste napravili gresku jer niste nista poduzeli kako bi i ta osoba znala koliko vam znaci. Usli ste u vezu u kojoj niste sretni, ali nova ljubavna sreca je vama svakako sudjena. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti jer pred vama je sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Bicete iskreni prema osobi sa kojom ste trenutno u vezi, iskreno, nece joj to saznanje tesko pasti. Vi cete imati svoju ljubavnu srecu i ta osoba ce i ostati na vasoj strani.

 

VODOLIJA

Pred vama je jedan tezak period jer vi cete uskoro saznati da vam voljena osoba vec duze vrijeme nije vjerna. Vi znate da se zauzmete za sebe jer niste zodijak koji cesve presutjeti. Vama ce to saznanje slomiti srce jer imali ste veliko povjerenje u svog partnera.

Ali on je napravio gresku preko koje vi necete ni moci ni zeljeti preci.

Vrlo brzo ce se vas partner pokajati i moliti za oprostaj, ali oprostaj nece dobiti. Preko tog ponizenja vi nikada necete preci jer koliko god vam tesko bilo znate da cijenite sebe. Pred vama je ljubavna tuga, ali vi ste jak zodijak koji zna kako da se suoci sa svakim zivotnim izazovom.

 

Stranice: 1 2