Prva polovina DECEMBRA ce biti SAVRSENA ako ste rodjeni u ova tri zodijaka!

Prva polovina DECEMBRA ce biti SAVRSENA ako ste rodjeni u ova tri zodijaka!

5. prosinca 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Pred vama je velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Poslije mnogih problema vrijeme je da napokon samo za srecu znate. Veliki ste sretnik.

 

BIK

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike probleme na polju ljubavi  jer sa voljenom osobom dolazi do velikih nesuglasica. Pred vama je velika tuga jer u prvoj polovini decemba dolazi do  raskida sa voljenom osobom.

 

BLIZANCI

Vi cete imati mnogo srece u danima koji su pred vama jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro  donijeti. Vi cete imati veliku srecu jer napokon upoznajete svoju srodnu dusu , svoju veliku ljubav kojoj ste se uvijek nadali.

 

RAK

Predivan peiod je pred vama u kojem cete sa voljenom osobom samo uzivati . Pred vama je velika sreca koju niko i nista nece moci narusiti. Vi cete biti zadovoljni i sretni sa svim desavanjima koja su pred vama jer sreca vas prati.

 

LAV

Pred vama je jedan susret koji ce sve da promjeni. Vi cete imati mnogo srece jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama je susret koji ce sve promjeniti. Vi cete imati veliku srcu da upoznate svoju veliku ljubav koja ce vam znaciti sve.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu. Ljubavni problemi koji su vas do sada pratili pripadaju proslosti. Prva polovina decemabra vama donosi najvecu srecu ikada. Sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2