Prva polovina DECEMBRA ce biti SAVRSENA ako ste rodjeni u ova tri zodijaka!

Prva polovina DECEMBRA ce biti SAVRSENA ako ste rodjeni u ova tri zodijaka!

5. prosinca 2022. 0 By Maja

VAGA

Ljubav nije vama vjerna pratilja ali vi nikad niste zeljeli da vjerujete da vam ta sreca nece biti sudjena. Pred vama je ljubav kakvu niste mogli ni zamisliti. Desavanja koja su pred vama u vas zivot donose novu ljubav je dovoljno dugo ste morali sa tugom da se suocavate.

 

SKORPIJA

Pred vama je ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer ljubavna sreca prati svaki vas korak. Slobodne skorpije napokon upoznaju ljubav svog zivota.

 

STRIJELAC

Pred vama je velika sreca kakvu mozda ni sami niste mogli ocekivati.  Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer vi cete samo za veliku srecu znati. S voljenom osobom postizete jedan veliki san.

 

JARAC

Vi cete biti sretni i zadovoljni i niko tu srecu nece moci narusiti.  Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti sve sto ste zeljeli jer pred vama je sreca na polju ljubavi kao nikad do sada. Napokon upoznajete svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu.

 

VODOLIJA

Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti vi cete biti sretni jer pred vama su dani u kojima cete sa voljenom osobom samo uzivati. Pred vama je sreca kakvu niste mogli ni zamisliti.

 

RIBA

Ljubavna sreca vas prati a vi cete itekako uzivati u svakom momentu . Ljubav prati svaki vas korak i vasoj sreci nece biti kraja. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro i srecu donijeti. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje.

Stranice: 1 2