NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK:Ovan ce zeleti da se raduje,Bik mora da donese bitnu odluku…

NAJSRECNIJI ZODIJAK za CETVRTAK:Ovan ce zeleti da se raduje,Bik mora da donese bitnu odluku…

7. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA:

Morali biste biti malo jaci kada su odluke u pitanju. Kada su odredjene stvari u pitanju, vi ste nesigurni. Radi se o vasoj sreci i zato budite cvrsti, otresiti i odlucni.Danas ili nikad, pitanje je  srece ili tuge, i pazite sta cinite!

 

SKORPIJA:

Osecate veliki pritisak od jedne osobe a to vam jako smeta. Nikako da se oslobodite toga a znate da nekako morate. Partner prosipa svoju ljubomoru na sve strane.Danas cete mu odrediti stranu sveta na koju se mora okrenuti.

 

STRELAC:

Od vas se ocekuje da pokazete svoj sarm, perd jednim poznatim licem. Sledi vam susret sa starim poznanikom.  Uvek ste se svidjali jedno drugome, ali ste bili na distanci. Mozda je sada vreme za neka izostavljena priznanja.

JARAC:

Neko vas zeli gurnuti u kraj  sebe isturiti u prvi plan.Budite mudri i osujetite njegov zlobni plan.  Znate o kome se radi i ko sabira vase poene za sebe.Ovoga dana se moze pozdraviti sa onim sto je cinio do sada.

 

VODOLIJA:

Osecate da se blizi kraj vase veze ali nista ne preduzimate. Vase emocije su se istopile,  a partnerove jos i pre vasih. Vreme je da se veza prekine, jer ne vodi nicemu i rez je neminovan. I ucinite to odmah bez ustezanja i cekanja.

 

RIBE:

Vase emocije neko ocekuje da ih izlijete u sirokom luku.  Oseca da ga volite ali da ste sramezljivi i da ih krijete.  Nemate razloga da ih vise tajite, sada vise nisu tajne. Odale su vas vase oci, i srce koje kuca ubrzano.

Stranice: 1 2