PETAK, sumoran jesenji dan nekome ce doneti novu ljubav!

PETAK, sumoran jesenji dan nekome ce doneti novu ljubav!

8. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okanete losih poteza i da se dobro zamislite sta cinite. Ovaj dan  ce vam biti ulaznica za bolje dane, pa okrenite ga u svoju korist. Danas koristite sve sto vam se ukaze jer cete biti u prilici da ucinite pravu stvar.

 

BIK

Od vas se ceka da se bas danas pokazete da ste na visini zadatka.Ucinite ono sto se od vas i zahteva i tako iznenadite sve oko sebe. Danas cete moci da se okrenete svome cilju ali cete biti i iznenadjeni.

 

BLIZANCI

Borili ste se sa sobom sta da ucinite i kako da vladate.Imali ste nekakvih losih situacija, ali vas srce nekako  se odrzalo. Sada je red da se nekako i danas sacuvate i pokazete zdravorazumsko ponasanje.

 

RAK

Suvise ignorisani i drzeci se po strani, bili ste izbaceni sa koloseka.Vreme je da se vratite na svoj kolosek i da pokazete stav. Od ovog dana cete moci da se pokazete dacete poceti da zivite svoj zivot po svome.

 

LAV

Vasa sreca ce da se okrene   u suprotnom smeru jer ce je odneti neko. Zelite da ga vratite sebi, pa sa njim i srecu. To ce vam biti teze, sve dok ne pogazite svoj ponos. Danas cete shvatiti da je vas ponos stvorio probleme u vasoj vezi.

 

DEVICA

Neko je srecniji, a neko pametniji, avi ste oboje. Ipak nikako da iskoristite   te svoje argumente. Bar danas biste mogli proci kod jedne osobe kojoj ste zapali za oko. Budite mudri i bicete srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2