Nedelja donosi veliki PREOKRET na emotivnom planu jednom zodijaku…

Nedelja donosi veliki PREOKRET na emotivnom planu jednom zodijaku…

10. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Kako vreme odmice sve vise ste zaljubljeni u jednu ribu. Zelite da se dese neke povoljne okolnosti kako biste se  priblizili. Konacno ce biti red da joj pokazete da ste spremni za vezu o kakvoj ste mastali.

BIK

Kako biste se resili situacije koja vam je nepovoljna, ne znate ni sami. Moracete da se snadjete i budete dosta jaci nego sto jeste.Od vas se ceka da sami resavate sve sto vam nije po volji, a danas  vam nece biti po volji nista.

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza a vreme vam je na izmaku. Moracete da imate  mnogo snage i volje i da se okrenete resenjima. Dok se budete trudili da radite, jedan ce vas jarac terati u propast i odvlacice vam paznju.

 

RAK

Suvise ste dobri da bi sebi ucinili  da samo vama bude dobro. Vreme je da shvatite da je vas partner mnogo sebican.Uvek se trudite da mu ugodite u svemu, a on voli samo sebe.

 

LAV

Vreme je da se desi veliki preokret na emotivnom planu. Mozda ocekujete nesto novo, ali vas nece ici kako ste zamislili. Danas cete u trenutku da donesete vaznu odluku i da krenete za njom.

 

DEVICA

Slama vas tuga a nista vam ne vredi, i licno ste se uverili u to. Zato ce biti red da okrenete list i da idete napred. Da gubite vreme na ono cega nema, vise necete. Zato cete danas doneti definitivnu odluku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2