Nova radna nedelja  ce pri samom kraju NEKOME doneti NAJVISE SRECE…

Nova radna nedelja ce pri samom kraju NEKOME doneti NAJVISE SRECE…

12. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se pokazete u pravom svetlu, jer to i mozete. Imate vredne ruke, i izostren um, pa pred vasom inteligencijom mnogi padaju. Imate sansu da je iskoristite na najbolji moguci nacin.Imate sanse da prednajcite.

 

BIK

Imali ste vrlo neprijatne, a i jednu vrlo stresnu situaciju.Sve vas je to navelo da se borite i da budete mnogo jaci, nego sto biste mogli. Srecom, sve se zavrsilo na  neki iole laksi nacin, pa cinite sve da vise ne dodje do istih.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da se  mozete pohvaliti sa svojim partnerom, ali to cinite retko. U stvari, vi se njime hvalite pred rugima, ali njemu licno ne priznajete nista. Ne mucite ga vise, nego pokazite  da vam je sve, i ucinite sve da vam to i ostane.

 

RAK

Suvise radite i pitate se kako vas noge drze, jer svaki dan je prebukiran poslom.Vama se mnogi dive, ali niste srecni.Nasuprot tome, teski ste  i osecate se nesrecno sto svi vide vase vrednosti, osim vaseg partnera.

 

LAV

Radite duple poslove kako biste imali nogo vise para. To zelite samo da pokazete pred drugima, a u srcu ste tuzni. To sto previse radite samo zelite da  skrenete svoje turobne misli, vezane za jednu osobu. Ona vam je odnela  srecu, i srce sa sobom.

 

DEVICA

Vec ste jako zaljubljeni ali vesto krijete pred svima. Zaljubljeni ste u nekog ko vam nije dostupan, pa se bojite da cete biti ismejani od  svih.  Ma sta cinili, ne mozete da se borite protiv svoga srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2