Nova radna nedelja  ce pri samom kraju NEKOME doneti NAJVISE SRECE…

Nova radna nedelja ce pri samom kraju NEKOME doneti NAJVISE SRECE…

12. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Kraj sedmice ce vam biti jako lep jer vas ceka  sve lepo. Ovo ce vam biti jako uspesna nedelja  i sve ce vas krenuti. Vreme je da se krene  u bolje, pa cete biti ponosni sto ce vam se sva vrata otvoriti.

 

SKORPIJA

Imate odredjen stav prema partneru, ali cete ga morati mejati. Nije bas dobro ad suvise zatezete, i da terate po svome.Merite jedno za drugo, pa kako partner vama, tako i vi njemu uzvratite.

 

STRELAC

Prezaposleni ste ovih dana i vreme je da malo predahnete. Gledajte da ne vucete toliki teret , nego ga  nastojte da podelite. Ipak cete primiti platu samo jednu, zalud radite za dvoje. Cinite samo svoj deo posla, a ne i za jos jedno bice.

 

JARAC

Ne znate  kako da raspolazete sa svojim obavezama, a partnr vas zeli voditi na put. Rado biste i vi da idete, ali ne zavisi nista od vas.Vase su obaveze  na prvom mestu jer zavisite od tog posla.Vazno je da partnera ubedite u to.

 

VODOLIJA

Ne zelite nista od drugih, jer mislite da cete tako ugroziti svoj ponos. Uvek se drzite  svoje principijelnosti, mada cesto gresite. Vasa je sreca da vam partner nece zameriti, sto ste nekad dominantni.Ipak se nemojte suvise trsiti, ponos moze da vas ugrozi.

 

RIBE

Niste ni svesni da ce vam  krenuti, ali verujte da imate sansu. Ovih dana ce se odraziti na vasoj zaradi, a vi cete to moci i da se uverite.Konacno da se malo srece useta i u vas zivot.Dugo ste bili u besparici, pa cete sada imati  da priustite nesto sebi.

Stranice: 1 2