Ovaj utorak donosi RASKID jednom paru, dok ce jedan drugi stati na LUDI KAMEN!

Ovaj utorak donosi RASKID jednom paru, dok ce jedan drugi stati na LUDI KAMEN!

12. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Nemate srece da vam ovaj dan ude bolji, ali je vreme da znate na cemu ste. Vasa je veza je dosta losa i mozda je vreme da je konacno resite.Ovaj dan vam donosi definitivan raskid i vreme je da svako krene svojim putem.

 

BIK

Suvise ste umorni ovih dana jer ste imali  vise obaveza. Jedna stresna situacija vas nece zaobici danas.Vreme je da se srede  vase reakcije koje mogu biti ishitrene. Pazite na njih, mozete sebi uciniti gore, no sto jeste.

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce da bude deo vase maste, jer ste daleko od nje.Vazno je bar da se nadate i mastate o svojoj bivsoj. Nece vam se vratiti, jer ta je prica tzavrsena.Danas cete se samo morati da pomirite sa istinom.

 

RAK

Ni ovaj dan vam nece biti bolji u odnosu na druge, ali ne ocajavajte.Samo da ne bude gore i da sve ide svojim tokom. Neko ce vas iznenaditi i povesti  putem  koji vas  moze poneti sreci. Sledi susret koji ce vas zaprepastiti.

 

LAV

Konacno ste se vratili u normalu, ali vase nade jos rastu. iI ovaj dan sanjate da cete nekoga slucajno sresti.Vreme je da se zna u kojem cete smeru da idete, ali dajte malo masti na volju. I od lazne nade bude bolje.

 

DEVICA

Niko ko vas poznaje ne zna z avase slabosti, jer ih vesto krijete.Vase srce se mora  pokazati da ste i vi nezni, jer ce vas izdati. Pred jednom uvredom cete se zaprepastiti, jer ce vas zaista povrediti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2