Ovaj utorak donosi RASKID jednom paru, dok ce jedan drugi stati na LUDI KAMEN!

Ovaj utorak donosi RASKID jednom paru, dok ce jedan drugi stati na LUDI KAMEN!

12. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta ocekujete ali pokazite da imate cilj. Krenite za njime i budite svesni svojih zelja, ali i mogucnosti. Vreme je da jonacno sazrelite i da budete ozbiljniji. Morate znati sta zelite.

 

SKORPIJA

Vreme je da vase rane zarastu i da se okrenete boljim stvarima. Neka pocne novi zivot za vas. Okrenite se svojim  sadasnjim danima koji vam nude nove mogucnosti. Danas vam nude susret sa jednom osobom. Bice da ste zaljubljeni a da krijete.

 

STRELAC

Vas osecaj vas vodi  nekom cudnom osecaju ali  ne znate tacno cemu vas vodi.Vas ce partner da iznenadi  bracnom ponudom a da je niste ni u snu sanjali. Zato ste srecnik dana, i slavite svoju srecu dok mozete.

 

JARAC

Ako ne znate sta hocete danas, onda se dobro saberite. Sta ste hteli i kakve ste planove imali, to znate samo vi. Ovaj dan ce biti dan za nove korake, a vi zelite da budete odlucni. Danas cete biti okrenuti samo obavezama, ali i jednojm kolegi kojeg simptisete.

 

VODOLIJA

Srce vas tera u smeru koji  vas vodi ka jednom lavu. Rado bi da se  okrenete   osvajanju  koje bi vas uvelo u novu vezu.Vreme je da se  dodvorite i pokazete svoje najbolje osobine koje posedujete.Mozda uspete da pridjete nekome.

 

RIBE

Vec ste bili razocarani i sada se svega plasite, cak i ljubavi.Stalno mislite o novim  tugama, i nikko da se opustite. Ova vas je tuga ranila, i sada imate strah od ljubavi. Vreme je da se oslobodite za novu emoivnu vezu, jer vas ceka novi susret.

Stranice: 1 2