LJUBAVNI HOROSKOP za 14. 12. 2022: Velika SRECA ocekuje posebno ove znakove!

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. 12. 2022: Velika SRECA ocekuje posebno ove znakove!

13. prosinca 2022. 0 By Admin

OVAN

Pred vama je jedan predivan dan jer vama srijeda samo srecu na polju ljubavi donosi. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Sreca je vama posebno naklonjena.

 

BIK

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti razocarenje jer vi cete shvatiti da prema bivsoj ljubavi niste ispali korektni. Stize vas kajanje jer bivsu ljubav niste preboljeli ali istovremeno vas krasi veliki ponos koji vam nece dozvoliti da ucinite nesto kako bi doslo do pomirenja.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca je pred vama jer vi cete sa voljenom osobom provesti jedan predivan dan. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama je sreca kojoj ste se dugo nadali. Sve ce da vam krene kako ste zeljeli.

 

RAK

Predivan dan je pred vama jer sa voljenom osobom provodite jedan sretan dan. Sreca ce vam biti naklonjena jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku srecu. Predivan dan je pred vama koji ce vam znaciti mnogo.

 

LAV

Pred vama su promjene koje ce vam samo veliku tugu donijeti. Voljena osoba ce vam priznati da niste jedina ljubav u partnerovom zivotu. Sve ce da vam krene naopako na polju ljubavi. Pred vama su promjene koje ce sve promjeniti.

 

DJEVICA

Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo dobro. Bicete sretni jer pred vama je dan koji ce vam samo dobro donijeti. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2