SREDA ce lako biti SRECAN DAN za dva znaka u vezi, ako ne ucine pogresan korak…

SREDA ce lako biti SRECAN DAN za dva znaka u vezi, ako ne ucine pogresan korak…

13. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se urotili da vasa sreca postane veca i ucinicete sve. Vas partner je uz vas i to je ono sto ste uvek zeleli. Vreme je da velicate svoju ljubav i adA ona bude uzor mnogima.Danas vam je srecan dan,a vi srecan zodijak.

 

SKORPIJA

Vas partner je neko ko se moze  okrenuti dalje od vas, ali je svestan da je na gubitku.Zato po svaku cenu nastoji da bude uz vas, i da se tu i zaustavi. Imao je  neke sanse da vas ostavi, ali danas ce  shvatiti da ste mu sve.

 

STRELAC

Jednoj ste vagi  sve na svetu i ona je vama. Ipak nekada osecate  da ste svoj zivot ogranicili. Danas cete pomisliti da to nije ljubav vec navika, ali pzite sta cinite. Mozete biti srecan zodijak, ako ne ucinite pogresan korak.

 

JARAC

Imate u planu da porivedete obaveze kraju. Onda cete da planirate  kako cete provesti ovaj dan. Vi ste jako vredni i vreme je da se bazirate na obaveze. Nemojte  da ih uvek stavljate na prvo mesto.

 

VODOLIJA

Mnogo ste gresili drzeci se ponosa i red je da sada snosite posledice. Danas cete imati priliku da se uverite  gde ste pogresili. Bili ste  nepopustljivi i drzali se ponosa, pa vam je partner okrenuo ledja. Danas cete zazaliti zbog toga.

 

RIBE

Ne znate kuda idete i kako da se postavite u odredjenoj situaciji. Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna gde cete i kuda.  Nema vise da budete u dilemi, danas resite sve dileme.Ne dajte da vas bacaju u bedak, kao sto su sada.

Stranice: 1 2