Ovim znacima sudbina sprema bolan udarac jer od njih odlazi osoba koju vole   vise od  zivota!

Ovim znacima sudbina sprema bolan udarac jer od njih odlazi osoba koju vole vise od zivota!

17. prosinca 2022. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer njih ce prevariti osoba za koju cine sve i koju vole vise nego bilo koga drugog. Njima je velika tuga sudjena sa kojom ce se morati suociti.

OVAN

Vi ste osoba koja voli cijelim srce i cijelom dusom. Mnogo problema ste do sada prosli sa svojom voljenom osobom, ali u uvijek ste se nadali da  ce vasa ljubav procvjetati. Vi ste zodijak koji zeli srecu i koji ne zelit da se miri sa tugom. Ali vi ste pametan zodijak koji primjeti promjene koje prije nisu bile. U vasoj vezi nije uvijek sve bilo samo med i mlijeko, ali vi ste uvijek zeljeli da vasa veza bude uspjesna jer vi za ljubav voljene oosbe zivite. Nikog ne volite kao vaseg parntera jer vi ste sa tom osobom do sada prosli mnogo toga. Kako lose tako i dobre stvari su se  desavale u vasem zivotu ali vi ste uvijek znali da se zajedno mozete za sve izboriri.

Vi cete uskoro shvatiti da je vasa borba bila uzaludna. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, jer voljena osoba ce vas napustiti. Kasnije cete saznati za razloge, koji ce vam jos teze pasti. Vas partner  zauvijek odlazi jer on je vec duze vrijeme zaljubljen u jednu dugu osobu. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, jer vi ste se uvijek nadali da cete sa tom osobom ostariti. Ali sudbina ima svoje planove koji vama samo veliku tugu donose.Nece vam biti lako jer to je neko koga ste voljeli vise od zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2