Ovim znacima sudbina sprema bolan udarac jer od njih odlazi osoba koju vole   vise od  zivota!

Ovim znacima sudbina sprema bolan udarac jer od njih odlazi osoba koju vole vise od zivota!

17. prosinca 2022. 0 By Maja

VAGA

Niko ne moze toliko iskrene ljubavi da pruzi kao sto to moze vaga. Vi ste zodijak koji zivi za ljubav jer ona je vasa zivotna vodilja. Vama je sreca sa voljenom osobom na prvom mjestu jer vi tu ljubav cijenite i postujete. Vi ste uvijek bili takvi jer vama je ljubav uvijek bila vasa zivotna vodilja. Mnogo problema ste zajedno prosli, ali niste zeljeli nikada da odustanete od svoje srece. Ali vas partner ce odustati od zajednicke srece i napravite nesto sto ce vam slomiti srce.  Pred vama  su desavanja koja ce vam jako tesko  pasti jer pred vama su desavanjau kojima vam voljena osoba zauvijek okrece ledja. Dok ste se vi borili za vasu vezu, vas partner se je igrao sa vasim osjecanjima.

On je upoznao nekoga drugog i to necete moci promjeniti.Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti. Nikada se niste mogli nadati da bi voljena osoba tako nesto ucinila, ali vi cete pronaci u velikoj tugi koja ce vam slomiti srce. Pred vama su desavanja koja ce vam samo suze donijeti jern vi svog partnera volite kao nikoga drugog na ovom svijetu.

JARAC

Vi volite cijelim srcem, ali uskoro cete se morati suociti sa velikom tugom.  Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer pred vama je jedno saznanje preko kojeg necete moci preci. Voljenu osobu vi cete zateci u prevari. Vase srce ce biti slomljeno,  i da zlo ne bi bilo manje vas partner ce vas okriviti za ono sto se je desilo.Prebacivace vam kao da se niste brinuli o njemu ali samo vi znate koliko ce to sve tesko biti.

 

 

Stranice: 1 2