Izaberi SRCE i saznaj sta ti spremaju pretpraznicni dani-tugu, radost, lazna obecanja?

Izaberi SRCE i saznaj sta ti spremaju pretpraznicni dani-tugu, radost, lazna obecanja?

18. prosinca 2022. 0 By Lala

Srce je uvek simbol osecanja, simbol ljubavi i darivanja…

Sta je ono sto vam govori vase srce, a sta je ono sto vas ceka i sto i sami krijete u njemu?! Ima li tu srece, nade i vere da ce da bude ispunjeno istinskom srecom?Ili ce vase srce da ostane tuzno, u laznoj nadi do prave srece, tuzno i neispunjeno?

Imate tri srca koja ce vam reci sta vas ceka i izaberite jedno.Ono ce vam reci sta vam donose pretpraznicni dani.

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 1-tuga

Vi koji ste izabrali srce pod rednim breojem jedan, vec znate i sami sta vas ceka. Ono sto vi osecate, jasno vam govori da ste zaljubljeni u  jednu osobu i da vam je srce puno. Vase izabrano srce je plave boje, sto jasno odslikava vasu neznu nadu.

Osecate da silno pocinjete da volite jednu osobu.Zaljubili ste se i sada osecate  da ce to da bude moguce i da  se razvija. Za sada gajite velike nade i zelite se dodvoriti toj osobi.

Ona vam polako ulazi u srce i to vam je  nesto sto vas tera napred i uliva vam samopouzdanje. zelite ad ocarate tu osobu, da je osvojite svojom pojavom. Iz dana u dan se trudite da je osvojite i da budete magnet za nju.

Ipak cete se za vreme praznika osecati pogubljeno i tuzno. Nece vam uspeti da vam se osecanja ni malim delom uzvrate. Bice  da ste  se zaljubili u pogresnog i da ste se uzalud nadali praznicnom  sjaju, i lepom drustvu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2