Izaberi SRCE i saznaj sta ti spremaju pretpraznicni dani-tugu, radost, lazna obecanja?

Izaberi SRCE i saznaj sta ti spremaju pretpraznicni dani-tugu, radost, lazna obecanja?

18. prosinca 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 2

Vi koji ste izabrali srce pod rednim brojem  dva, vec ste  na ivici snage. Sve do sada ste se nadali da ce u vasem zivotu da podje na bolje. Borili ste se da vase srce voli i da budete verni  jedno drugome.

Vas osecaj za bolje stvari  uvek je bio vezan za jedno bice.Sve sto ste zeleli u svome zivotu, bila  je samo blizina odredjene osobe i malo  nade da joj  budete i ostanete u  blizini. Zeleli ste da volite i da budete voljeni.

Sada gubite nadu i to je  ono  sto ce vas   prosto rastuziti.I ne shvatate  da  cete uskoro da budete tako radosni i srecni. Onaj koga volite  samo se hteo da uveri u vasu vernost i iskrenost vasih osecanja. Vreme je za vasu radost i srecu.

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 3

Vi koji ste izabrali srce pod rednim brojem tri, jasno vam govori izabrano srce.Ako ste mislili da sivo srce odslikava sav sjaj praznicnih dana. Tako ste se i sami prevarili, bas kao sto ste se prevarili  u mnogo cemu.

Vas ceka sivilo svakodnevice i razliciti problemi. Stojite na slepom koloseku gde ne znate na koju stranu. Nalazite se na raskrscu  koje vas vodi  na mnogo staza, a vi se ponasate  neodlucno. Na jednu stranu  vas vuku vase zelje, a na drugoj strani ste vi.

Svesni ste svih svojih  mogucnosti i jasno da nemate sanse da sledite zelje. Deluje da ste daleko  od bilo cega. Pred  vama su lazna obecanja,  i moracete se pomiriti  sa onim sto nudi  danas.

Stranice: 1 2