Za dva znaka PONEDELJAK ce biti POCETAK NOVE LJUBAVI!

Za dva znaka PONEDELJAK ce biti POCETAK NOVE LJUBAVI!

18. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste od onih koji se mnogo nadaju, ali mastate mnogo. Za svoje ste snove bar uvek prisutni, i u masti prozivljavate sve sto zelite. Danas cete imati sansu za lepse stvari u stvarnosti.Vreme da vam se snovi obelodane.

 

BIK

Vec ste se namerili da ovaj dan bude vas. Zamislili ste da se vasa situacija  popravi i da se zna sta je na tapetu vasih zelja.Vreme je da vase srce zaigra  u ritmu ljubavi, a vi idite za zeljama srca svoga.

 

BLIZANCI

Vi ste se zaigrali na otvorenu kartu, pa se zelite da  okrenete u smeru ljubavi. Vase srce ce kucati  za jednom devicom pa gledajte sta cete.Na vama  je da se okrenete i ucinite odlucujuci korak.

 

RAK

Vec ste se sredili sto se tice nekih koraka, a danas zelite dalje. Ono sto vas ceka, ceka vas,  i cinite sve sto treba. Vreme  je da ovaj dan ucinite sebi u korist. Zato ce i ovaj dan da zavisi od vaseg raspolozenja.

 

LAV

Mozda ce ovaj dan da bude za vas pocetak nesamo radne nedelje. Postoji sansa da bude i pocetak vase nove ljubavi. Bicete srecnik dana zbog emocija koje  slede pri jednom neobicnom susretu.Odmah ce postati vasa ljubav.

 

DEVICA

Od vas se ceka da postanete mnogo spemniji da idete za svojim zeljama. Vreme je da se okrecu vase zelje ka mogucnostima koje vam se nude. Zato se osmelite da iskoristite svoju  sansu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2