Za dva znaka PONEDELJAK ce biti POCETAK NOVE LJUBAVI!

Za dva znaka PONEDELJAK ce biti POCETAK NOVE LJUBAVI!

18. prosinca 2022. 0 By Lala

 

VAGA

Ovo je dan da se okrenete novim stvarima. Bice ovo dan za vase nove radne pobede, i vreme da se okrenete ka rezultatima. Tako cete bar dati povoda dokonim da imaju bar o cemu pricati.Bar vise nece siriti traceve o vama.

 

SKORPIJA

Ljubomorno cuvate jednu osobu i ne date je nikome. Vasa sreca je da ste i danas okupirani njome i vreme je da se i ona revansira vama. Bas zato cete biti jako ponosni i konacno ubedjeni u svoju srecu.Bice vam uzvraceno!

 

STRELAC

Bicete drugi zodijak koji ce danas da dozivi novu ljubav. Jedno obicno poznastvo ce da krene u smeru ljubavi koja ce vas iznenada poneti. Vreme je da se odazovete zovu srca  i da ga sledite ma gde vas vuklo dalje.

 

JARAC

Kako pokusavate da se stvari povedu boljim ritmom, ne znate ni sami. Jedva da nekako uspevate da se sredite i da vam se niko ne mesa u obaveze. Bar da jedan dan docekate da vam niko ne govori sta je za vas najbolje.Niti ono sta vam je ciniti, sto vam je jos gore.

 

VODOLIJA

Niko od vas ne ocekuje da se resite na neke odluke, ali morate dobro da razmislite. Ni ovako nece bas moci dugo, pa zato se uozbiljite. Vreme je da se jasno odrede vasi dalji ciljevi, i ono sta planirate na polju emocija.

 

RIBE

Da ste samo malo vise bili okretniji, sada biste mozda i slavili uspeh. Danas cete zazaliti sto ste poverovali  jednom kolegi koji ce vase poene da zgrabi i da ih pripise sebi. Vreme je da se malo okrenete  ka sebi i svojim interesima.Ne dajte da vas iskoriscavaju.

Stranice: 1 2